Presentació

És amb gran orgull que avui podem celebrar els 40 anys d’història de la nostra entitat. Durant les últimes quatre dècades, moltes persones han treballat per a aconseguir el objectiu.

Des dels inicis, hem crescut, hem evolucionat, els temps i maneres de fer han canviat, però mai hem perdut de vista la nostra missió original: ajudar a millorar la vida de les persones grans i extendre la cultura i el plaer per aprendre arreu de Catalunya.

En aquests temps incerts, la labor d’Afopa, i les aules, s’ha tornat molt més important que mai. A mesura que enfrontem desafiaments globals, treballem junts per continuar endavant, trobar solucions i enfocar-nos en el benestar de les persones.

Agraïm a tots els membres d’Afopa, actuals i anteriors, per la seva dedicació i esforç per a ajudar-nos a aconseguir el nostre objectiu. També, volem agraïr a totes les entitats i organismes amb qui hem col·laborat en el passat i en el present i que ens donen el seu suport, a l’Ajuntament de Barcelona, a la Generalitat de Catalunya, a les Universitats Catalanes, a CEATE, etc. Sense el seu compromís, no hauríem arribat tan lluny.

En els pròxims anys, continuarem enfocant-nos en la nostra missió i treballant junts per a aconseguir un futur millor per a la nostra comunitat. Amb l’ajuda de tots vostès, estic segura que podrem continuar fent una gran diferència en les vides de les persones.

Si us plau, uneixin-se a nosaltres en la celebració dels nostres 40 anys d’història. Estem ansiosos de continuar treballant junts durant els pròxims anys.

Moltes gràcies pel seu suport constant!

Atentament,

Muntsa Lamúa